Snabblån

Vad är ett snabblån och vad innebär det?

Snabblån är ett lån på antingen 2000:- eller 3000:-. Det är ett lån som vi erbjuder dig för att täcka ett snabbt uppkommet kapitalbehov. Det kan vara i slutet av månaden när lönen inte riktigt räckt till eller vid andra tillfällen då ett tillfälligt lån behövs. Vi frågar dig dock aldrig vad du har för avsikt att använda pengarna till – det är din ensak.

Snabblån är ett av de mest populära sätten att låna pengar på. Om du snabbt behöver låna mellan 2000 eller 3000 kronor så rekommenderas du att teckna ett snabblån.

Ett snabblån är räntefritt men naturligtvis inte helt fritt från avgifter

Ett snabblån är räntefritt men naturligtvis inte helt fritt från avgifter. Lånefinans tar ut en uppläggningsavgift som är 400:- för ett lån på 2000:- och 600:- för ett lån på 3000:-. Lånefinans uppläggningsavgifter är en engångskostnad och ytterligare kostnader tillkommer aldrig såtillvida att du återbetalar lånet i tid, d.v.s. inom 30 dagar.

Hos LåneFinans är det mycket enkelt att ansöka om ett snabblån. Du gör det snabbt och enkelt i tre steg.

Behandling av ansökan

Din paynova plånbok

Vi behandlar därefter din ansökan om snabblån och kommer efter att den blivit godkänd att utbetala pengarna till din paynova plånbok.

Vi rekommenderar dig inte att ansöka om ett snabblån via de aktörer som tar ut en avgift för själva ansökan. Ofta kan det kosta 50:- att bara ansöka om ett snabblån men om du inte godkänns eller om företaget inte av någon anledning vill betala ut pengarna har du förlorat denna avgift till ingen nytta. Kom ihåg att hos lånefinans är det alltid gratis att göra en ansökan om snabblån.

De uppgifter du skickar till oss går krypterade in i vårt lånehanteringssystem. Dina uppgifter skyddas av personuppgiftslagen och vår koncern är naturligtvis registrerade av finansinspektionen.

Snabblånet skall därefter betalas tillbaka inom 30 dagar

Snabblånet skall därefter betalas tillbaka inom 30 dagar. Du kommer inom några dagar efter att lånet utbetalats erhålla en faktura från oss.

För att du ska kunna få ett snabblån av oss krävs det:

  • Du är folkbokförd i Sverige
  • Du är myndig
  • Du har en taxerad inkomst
  • Du har ett telefonnummer som är registrerat på dig och som vi kan matcha dina uppgifter med
  • Du klarar en sedvanlig kreditprövning

Välkommen med din ansökan om snabblån!