Mikrolån

Vad är ett Mikrolån och vad innebär det?

Ett Mikrolån är precis som det låter ett lån av pengar som avser en mindre summa. Hos Lånefinans kan du mikrolåna 2000 eller 3000 kronor. Mikrolånet ska vara återbetalt inom 30 dagar från det du erhållit faktura från oss.

Mikrolån

 

Mikrolånet passar dig som behöver ett kortfristigt tillskott av pengar. Behovet av ett mikrolån finns hos de flesta människor någon gång under livet. Det kan vara i slutet på månaden när pengarna inte riktigt räckt till eller tvättmaskinen precis gått sönder. Viktigt att veta är att vi aldrig lägger oss i, eller frågar vad du ska använda ditt mikrolån till, det är naturligtvis din ensak.

Mikrolånen är alltså sammanfattningsvis ett enkelt sätt att låna pengar på när du behöver det.

Ansök om Microlån på Lånefinans!

När du ansöker om mikrolån via LåneFinans behöver du inte skicka dyra sms eller skicka information via din mobiltelefon. Istället fyller du bara i formuläret till vänster och självklart är det helt kostnadsfritt att ansöka om ett mikrolån hos oss!

Ett mikrolån är räntefritt men det medför vissa kostnader

Ett mikrolån är räntefritt men det medför vissa kostnader. Det handlar om en avgift som tas ut för att hantera utbetalning, kreditprövning och fakturering. Avgiften varierar mellan 400:- till 600:- beroende på om du önskar låna 2000 eller 3000 kr.

Välkommen med din ansökan om mikrolån!