Smslån

Vad är ett Smslån och vad innebär det?

Du kanske redan känner till det men ett smslån är ett snabblån med ett mindre lånebelopp mellan 2000 till 3000 kronor. Det som gör smslånen så populära är det enkla och snabba sätter att få ett kapitaltillskott utan onödiga frågor och till en rimlig kostnad.

Smslån är ett begrepp som tidigare beskrivit möjligheten att ansöka om lån via ett sm

Smslån är ett begrepp som tidigare beskrivit möjligheten att ansöka om lån via ett sms skickat med mobiltelefon. LåneFinans har valt att förenkla smslånen och därmed blir det betydligt billigare och enklare för dig att erhålla ett smslån. Tanken med smslån är att de ska vara små, snabba och att du ska kunna återbetala dem vid nästkommande lön.

När du ansöker om lån via sms finns det enligt vårt sätt att se det flera nackdelar:

  • Det är förknippat med en kostnad ofta upp till 50:- eller ännu högre och det är inte ens säkert att du erhåller något smslån!
  • Det är komplicerat och tidskrävande.
  • Skriver du fel riskerar du att få betala en avgift men erhåller inget smslån!

LåneFinans sätter dig som låntagare först och när du ansöker om ett smslån från oss görs detta på ett betydligt enklare sätt: Genom att fylla i formuläret till vänster. Detta är naturligtvis helt kostnadsfritt och innebär att du sparar pengar samtidigt som det blir enklare att få ditt smslån.

Genom att vi erbjuder enklare teknik för smslån rekommenderar vi dig att i första hand göra en ansökan via LåneFinans innan du väljer dyrare alternativ där ansökan om smslån är förknippat med en kostnad.

Vi betalar ut pengarna till din paynova plånbok

När du fyllt i formuläret behandlar vi din ansökan. När den har godkänts av oss betalar vi ut pengarna till din paynova plånbok. Det tar normalt ca en bankdag att få sin plånbok.

Ett smslån får du enkelt och diskret. Alla de uppgifter du lämnar till oss skyddas av personuppgiftslagen och självklart är koncernen registrerade av finansinspektionen. Vi lägger oss heller inte i vad du vill använda ditt smslån till, det är självklart din ensak och vi är glada att kunna hjälpa dig. Här slipper du onödiga frågor om vad du ska använda pengarna till och det finns ingen utdragen handläggning.

Ett smslån är räntefritt

Ett smslån är räntefritt, men naturligtvis finns det hanteringsavgifter för utbetalning samt kreditprövning och fakturering. LåneFinans avgiften varierar mellan 400:- och 600:- beroende på om du önska låna 2000 eller 3000 kr.

Välkommen med din ansökan om smslån!